Khamis, 6 Disember 2007

'Seteguh Kasih Aina Najihah' Selesai


Apa lagi yang paling menggembirakan seorang penulis novel. Jawapannya ialah karya yang diusahakan selama berbulan-bulan akhirnya telah siap menjadi sebuah novel. Seperti orang yang baru disahkan mengandung setelah menunggu bertahun lama, maka begitulah bahagianya perasaan ini.

Namun seperti juga orang yang disahkan mengandung, saat-saat mengetahui jantina anak juga satu episod yang mendebarkan. Begitu juga dengan saat-saat kelahiran.

Maka seperti itulah berdegup kencangnya perasaan penulis apabila menanti saat buku dicetak dan dipasarkan. Mudah-mudahan penerbit dapat melaksanakannya dengan lancar. Dan, episod seterusnya juga tidak kurang menggetarkan sanubari. Sebagai penulis sudah pasti ingin tahun reaksi pembaca terhadap karya terbarunya.

Seperti juga anak, ramai yang nak tahu anak yang baru lahir ini ikut muka siapa, dah pandai buat apa?

Walau apa pun, Dina cuba berusaha yang terbaik untuk memberikan buahtangan yang terbaik. Kali ini Dina mementingkan ketepatan maklumat dalam novel serta jalan cerita yang kuat. Mudah-mudahan ia tidak mengecewakan. Setelah berusaha dan berdoa. Akhir sekali bertawakkal.


Oleh yang demikian terimalah ................

'Seteguh Kasih Aina Najihah'

Bakal Berada Di Pasaran Pada 2008.